Road Service Karcag

+36 59 500 050

Road Service Debrecen

+36 52 502 600

Hybrid szerviz

A hybrid autók szervizelése

HYBRID AUTÓINK TÖRTÉNETE 1997-BEN VETTE KEZDETÉT, S MA MÁR VILÁGSZERTE TÖBB MINT HATMILLIÓ AUTÓS ÉLVEZHETI A HYBRIDEK ELŐNYEIT.

 

Gondtalan vezetés akár az autó 10 éves koráig

A Toyota Hybrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést. A hybrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km, illetve 8 év vagy 160 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt ellenőrizteti autója hybrid rendszerét.


A hybrid rendszer ellenőrzését a Toyota technikusai egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hybrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hybrid rendszer állapotáról. Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását. 

Ez a jogosultság - egy ismételt ellenőrzés segítségével - további 1 évre vagy 15 ezer km-re meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig. 

Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hybrid rendszer ellenőrzés mindössze 7500 Ft-ba kerül

 

KÖZÉPPONTBAN A HYBRID

Hybrid modellcsaládunk közös eleme a Hybrid Synergy Drive® technológia, ami intelligensen egyesíti a benzinmotor és két elektromotor teljesítményét. Az eredmény: rendkívül alacsony fogyasztás és szinte teljesen zajtalan autózás.

A teljesítmény és a fogyasztás tökéletes egyensúlya érdekében ez a kifinomult rendszer folyamatosan ellenőrzi a külső és belső körülményeket – magát a hajtásrendszert pedig hybrid-specialista szakembereink ellenőrzik nagy figyelemmel, hogy az elkövetkező évek során is kifogástalanul működjön.

 

HYBRID ÁLLAPOTELLENŐRZÉS

A hivatalos Toyota Márkaszerviz által elvégzett évenkénti Hybrid Állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy hybridautója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink az egész hybrid rendszert átvizsgálják, és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál hybridautója aktuális állapotáról. 

1. lépés: A hybrid rendszer diagnosztikai vizsgálata. 
2. lépés: Az akkumulátor állapotának vizsgálata. 
3. lépés: Az akkumulátor szigetelésének vizsgálata. 
4. lépés: A kiegészítő akkumulátor töltési tesztje. 
5. lépés: A hűtőrendszer ellenőrzése.

 

HYBRID AKKUMULÁTOR EXTRACARE GARANCIA

Minden hybrid részegységre 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik. Ha ennek letelte után a Hybrid Állapotellenőrzésen mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig* jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását. 

Mivel mi alkottuk meg a Hybrid Synergy Drive® technológiát, csakis egy hivatalos Toyota Márkaszerviz szaktudása és felkészültsége képes biztosítani az Ön által elvárt nyugalmat, valamint azt a figyelmet, amit autója megérdemel. 

Ha arra vágyik, hogy még sok éven át gondtalanul élvezhesse az autózást, akkor ne feledje: ha Hybrid Szervizre van szüksége, a Toyotánál mindig örömmel látjuk!

 

HA HYBRID, AKKOR TOYOTA!

Az Ön Toyota Márkakereskedője hozzáértő módon végzi a hybridautók szervizelését és karbantartását, így az éves Hybrid Állapotellenőrzés lebonyolításában és a Hybrid Akkumulátor ExtraCare kérdésében is szakértő. Ráadásul a Toyota hybrid-tartozékok teljes kínálatát is megtalálja itt; bármire is támad igénye, csak szóljon a Toyotának!

* Amelyik hamarabb teljesül

 

LETÖLTÉSEK:

Hybrid Szerviz Program