Roadservice Kft

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050
Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

eu

MYT CSATLAKOZTATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

AZ ÉLET A CSATLAKOZÁSSAL KEZDŐDIK

Akár autójában, akár azon kívül tartózkodik, a MyT segítségével teljes körűen irányíthatja Toyotáját. A számtalan új csatlakoztatott szolgáltatást kínáló MyT okostelefonos alkalmazás, illetve a műszerfali kijelzőn keresztül elérhető MyT Navigációs Multimédia szolgáltatás nem csak biztonságosabbá, de élvezetesebbé is teszi a vezetést

Toyota | MyT video

 

MYT ALKALMAZÁS

LÉPJEN KAPCSOLATBA TOYOTÁJÁVAL OKOSTELEFONJA SEGÍTSÉGÉVEL!

Az okostelefonra telepített MyT alkalmazás révén a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet autójával. Tervezze meg utazásait otthona kényelméből, keresse meg autóját, optimalizálja vezetési stílusát, tájékozódjon a vezetési elemzések segítségével, és kapjon értesítést, ha eljött a karbantartás ideje!

Toyota | MyT app funkciók
Hibrid Vezetési Tréner

Hibrid Vezetési Tréner

Legyen kiváló hibrid vezető, csökkentse üzemanyag-fogyasztását!
A MyT alkalmazáson keresztül elérhető hibrid vezetési tréner a körülményekhez igazodó, korábbi utazásain alapuló tanácsokat ad Önnek, amelyeket megfogadva tökéletesítheti hibrid vezetési stílusát. Így Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja az EV elektromos üzemmódban rejlő lehetőségeket: csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és környezeti hatását!

Távvezérlés

Távvezérlés

Élvezze a kényelmet, és takarítson meg időt!
A töltés távvezérlés segítésével folyamatosan ellenőrizheti a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjét, és időzítheti az akkumulátor külső töltését. Hideg téli reggeleken a telefonnal kényelmesen elindíthatja az ablakok leolvasztását, felfűtheti az utasteret, míg nyáron ideális hőmérsékletre hűtheti azt, még az utazás megkezdése előtt.

További MyT alkalmazás szolgáltatások

Kattintson alább a MyT alkalmazás letöltéséhez!

google play app store

MYT NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIA

ÖSZTÖNÖSEN KEZELHETŐ FEDÉLZETI NAVIGÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

A MyT Multimédia valós idejű navigációt, traffipax figyelmeztetést, töltőállomás információt, valamint hasznos és érdekes pontok (POI) keresőt tartalmaz. A MyT Multimédia emellett támogatja az Apple CarPlay és Android Auto funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a műszerfali kijelzőn keresztül vezérelje okostelefonját, hozzáférve a csatlakozási és zenelejátszási szolgáltatásokhoz, valamint kedvenc alkalmazásaihoz.

 
Valós idejű forgalmi információ

Valós idejű forgalomi információ

A valós idejű forgalmi adatok alapján számítja ki az optimális útvonalat.
Így Ön út közben mindig tisztában lehet a forgalmi helyzettel. A fedélzeti navigációs rendszer alkalmazkodik az eseményekhez, és az Ön által megadott feltételek szerint alternatív útvonalakat javasol.

Hasznos és érdekes pontok (POI)

Hasznos és érdekes pontok (POI)

Bárhová igyekszik, a POI-k segítségével gyorsabban odatalál.
Ösztönösen kezelhető, Google alapú POI keresőnk segítségével mindig tisztában lehet azzal, mi található a környezetében.

További MyT multimédia szolgáltatások