Roadservice Kft

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050

toyota logo

no1 logo

Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

eu

Ismerje meg elektrifikált autóink előnyeit!

MIÉRT ÉRDEMES ELEKTRIFIKÁLT AUTÓT VÁLASZTANIA?

 

Az elektrifikált mobilitás vezető szereplőjeként megszerzett, sok évnyi tapasztalatnak köszönhetően a Toyota elektromos járművei az erő, a megbízhatóság és a teljesítmény kiegyensúlyozott ötvözetét kínálják. Tartson Ön is velünk az elektromos jövőbe vezető úton!

Hybrid elektromos

Hybrid elektromos

Hybrid elektromos A benzintartállyal és egy nagyobb méretű, öntöltő akkumulátorral is felszerelt Toyota hybrid elektromos autók hajtási rendszere rugalmasan váltogat az elektromos és az elektromos/benzines meghajtás között.

 • A tankolás a szokásos módon történik
 • Automatikusan vált az elektromotor és a benzinmotor közt
 • Öntöltő akkumulátor

Tudjon meg többet

Plug-in hybrid elektromos

Plug-in hybrid elektromos

A Toyota plug-in hibridek negyedik generációs technológiája kettős energiaforrással működik, és mindegyikből a legjobbat kínálja: egy benzines teljesítményét és egy elektromos autó (EV) gazdaságos működését.

 • A tankolás a szokásos módon történik
 • Egyszerű külső feltöltés
 • Akár 75 km tisztán elektromos hajtással

Tudjon meg többet

Akkumulátoros elektromos

Akkumulátoros elektromos

A Toyota akkumulátoros elektromos autóit kizárólag az akkumulátorban tárolt elektromos áram hajtja, vagyis nem fogyasztanak üzemanyagot, és menet közben nem bocsátanak ki káros anyagokat.

 • Akár 500 km* egy feltöltéssel
 • Kényelmes töltési opciók
 • 10 év garancia az akkumulátorra

*WLTP mérési ciklus. A hatótávolság függ a kiválasztott felszereltségi szinttől, hajtáslánctól és az adott közlekedési viszonyoktól.

Tudjon meg többet

Hidrogén elektromos

Hidrogén elektromos

A Toyota hidrogén üzemanyagcellás hajtásának egyetlen mellékterméke a víz, így e forradalmi technológia alapvetően átformálhatja az autózás világát.

 • Alig öt perc alatt feltölthető
 • 650 km tiszta és élvezetes utazás
 • Zéró károsanyag-kibocsátás a kipufogónál

Tudjon meg többet

Hybrid és plug-in hybrid

Hybrid és plug-in hybrid

A hybrid és plug-in hybrid modellek bármelyik szokványos benzinkútnál feltankolhatók.

Akkumulátoros elektromos és plug-in hybrid

Akkumulátoros elektromos és plug-in hybrid

A Toyota elektromos autóinak feltöltésére számos kényelmes megoldás létezik, így Ön mindig indulásra kész lehet.

Hidrogén elektromos

Hidrogén elektromos

Hidrogén üzemanyagcellás autóját feltankolhatja a hidrogéntöltő állomások Európa-szerte egyre gyarapodó hálózatában.

GYIK

Minden, amit fontos tudni a Toyota elektrifikált autóiról; például hogy miben különböznek a másfajta járművektől, és még sok egyéb.

A hybrid és az akkumulátoros elektromos autókat a hajtásuk módja különbözteti meg. Míg egy hybrid észrevétlenül kapcsolgat két erőforrás (a takarékos benzinmotor és az öntöltő hybrid akkumulátor) között, addig egy akkumulátoros elektromos autó kizárólag az akkuban tárolt elektromos árammal halad.

A hibridek és a plug-in hibridek nagyon hasonló technológiával működnek - de van egy fontos különbség. Egy Toyota hybrid észrevétlenül kapcsolgat két erőforrás (a takarékos benzinmotor és az öntöltő hibrid akkumulátor) között. Egy plug-in hybrid is így működik, ám nagyobb kapacitású akkumulátora komolyabb elektromos teljesítményt biztosít. A fali gyorstöltőről, otthoni konnektorról vagy az országszerte megtalálható több száz töltőállomáson egyaránt feltölthető autó sokkal hosszabb EV elektromos hatótávolságot kínál.

Az akkumulátoros elektromos autók egy akkuból nyerik az energiát, ami egy idő után lemerül, és újra kell tölteni. A hidrogén üzemanyagcellás elektromos autók (mint a Toyota Mirai) viszont maguk állítják elő az elektromos áramot, ami az üzemanyagcellában lejátszódó kémiai reakció nyomán termelődik.