Road Service Karcag

+36 59 500 050

Road Service Debrecen

+36 52 502 600

Fedezze fel az akkumulátoros elektromos hajtást!

MIÉRT ÉRDEMES AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS AUTÓT VÁLASZTANIA?

A Toyota új generációs akkumulátoros elektromos járművei az erő, a megbízhatóság és teljesítmény tökéletes kombinációját kínálják. Az összes ilyen modellünket kizárólag az akkumulátorban tárolt elektromos áram hajtja, vagyis nem fogyasztanak üzemanyagot, és menet közben nem bocsátanak ki káros anyagokat.

 

 

Otthoni töltés

A Toyota akkumulátoros elektromos autóit biztonságosan, kényelmesen és könnyen töltheti fel a tartozékként adott kábellel. Töltse járművét otthon, akár gyors fali készülékkel, akár háztartási elektromos csatlakozóról - de természetesen sokféle nyilvános töltőállomáson is rendelkezésre áll a gyorstöltés lehetősége.

Kivételes hatótávolság

A Toyota akkumulátoros elektromos autói - mint például a Toyota bZ4X - több mint 500 kilométert* képesek megtenni egyetlen feltöltéssel. (*WLTP mérési ciklus. A hatótávolság függ a kiválasztott felszereltségi szinttől, hajtáslánctól és az adott közlekedési viszonyoktól.)

10 év garancia

Igazán megnyugtató, hogy a kiterjesztett garancia program biztosítja: az akku még akár 10 év használat után is eredeti kapacitásának 70 százalékán működik. (Ennek feltétele az évenkénti állapotfelmérés egy hivatalos Toyota márkaszervizben.)

 

 

Hogyan működik?

A kizárólag az akkumulátorban tárolt energiával hajtott akkumulátoros elektromos járművek menet közben nem bocsátanak ki káros anyagokat. A lenti animációra kattintva többet is megtudhat arról, hogyan működik ez a technológia.

 

 

 

egyszerű töltés

Egyszerű feltölteni

Akár otthon, akár munkahelyén vagy egy nyilvános állomáson: plug-in hibridjének feltöltésére sokféle megoldás elérhető.

Tudjon meg többet a feltöltésről!

 

Bármerre  is vezet az útja

Az elektromos mobilitás terén szerzett, közel 25 éves tapasztalatára támaszkodva a Toyota úgy tervezte meg akkumulátoros elektromos autóit, hogy azok kiváló hatótávolságot biztosítsanak. A kínálatunkban szereplő járművek - élükön a Toyota bZ4X modellel - több mint 500 kilométert* képesek megtenni egyetlen feltöltéssel. (*WLTP mérési ciklus. A hatótávolság függ a kiválasztott felszereltségi szinttől, hajtáslánctól és az adott közlekedési viszonyoktól.)

Bármerre vezet az út

 

elektromos jovo

Az elektromos jövő mindannyiunké

A Toyota akkumulátoros elektromos járművei a tisztán elektromos jövő felé száguldó mezőny élbolyában robognak. A Toyotánál azonban nem csupán a nulla károsanyag-kibocsátást tartjuk szem előtt, hanem az autók teljes élettartamára vetített energiahatékonyságot is. Az energiafogyasztás és a hulladékkibocsátás csökkentésére törekedve az akkumulátorok részegységeit és anyagait úgy tervezzük meg, hogy azok a jövőben újra hasznosíthatók legyenek. Tudjon meg többet a Toyota környezetvédelmi elkötelezettségéről!

 

 

 

 

BEYOND ZERO: TÚLSZÁRNYALNI A VÁRAKOZÁSOKAT

Egy új, izgalmas korszak hajnalán vagyunk. A vadonatúj Toyota bZ sorozat túllép a nulla károsanyag-kibocsátás határain, és mindenki számára még tökéletesebb mobilitást kínál. Íme az innovatív akkumulátoros elektromos járművek új generációja, az elegáns, modern tervezés és a kivételes képességek szinte magától értetődő fúziója! Csökkentse bolygónk terhelését, élvezze a kivételes teljesítményt, és használja ki a Toyota bZ sorozat kategóriaelső, újszerű funkcióit! Ez a következő lépés a fenntartható, tisztán elektromosságra alapozott társadalom megteremtésében.

 

Beyond Zero: tudjon meg többet!

 

GYIK

Minden, amit fontos tudni az akkumulátoros elektromos autókról, például hogy miben különböznek a másfajta járművektől, és még sok egyéb.

 

A hibrid és az akkumulátoros elektromos hajtás közt a legfontosabb különbség az erőforrás. Egy hibrid autó két erőforrás (egy benzinmotor és egy öntöltő hibrid akkumulátor) között kapcsolgat, míg az akkumulátoros elektromos járművet kizárólag az akkuban tárolt elektromos áram mozgatja. A tisztán elektromos hajtású autók nem fogyasztanak más üzemanyagot, és menet közben semmilyen káros anyagot nem bocsátanak ki.

A modern akkumulátoros elektromos járművekkel messzebbre autózhat, mint gondolná. A legújabb Toyota bZ4X több mint 500 kilométert* képes megtenni egyetlen feltöltéssel. (*WLTP mérési ciklus. A hatótávolság függ a kiválasztott felszereltségi szinttől, hajtáslánctól és az adott közlekedési viszonyoktól.)

Elektromos autójának feltöltése igazán egyszerű és kényelmes. Szereljen fel egy erre tervezett fali töltődobozt otthonában vagy a kocsibejárón, és elektromos autóját akár öt óra alatt teljesen feltöltheti! A járműhöz kapott kábellel otthon, éjszaka, vagy munkahelyén, nap közben egy háztartási konnektorról is biztonságosan megoldhatja a töltést. Ha menet közben gyors feltöltés kell, az autóutak mentén vagy akár a szupermarketek parkolóiban is rendelkezésére áll a gyorstöltő pontok kiterjedt hálózata, ahol 30 perc alatt újra útra készen áll majd az autója.

Az akkumulátoros elektromos autók a teljes életciklusuk során rengeteg módon spórolnak pénzt Önnek. Többé sosem kell üzemanyagra költenie, és mivel az elektromotor és az akkumulátor minimális karbantartást igényel, gyakran az autó szervizelése is olcsóbb.

Akkumulátoros elektromos járműveink ugyanolyan kiváló minőségűek, tartósak és megbízhatók, mint bármelyik más Toyota. Az akkumulátorokat úgy terveztük, hogy kitartsanak az autó életciklusának végéig, és mindegyikre 10 év/160.000 km* garanciát adunk, így az elkövetkező években teljesen nyugodt lehet. Amikor az akkumulátor az élettartama végére ér, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelését.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik