Roadservice Kft

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050

toyota logo

no1 logo

Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

eu

Új Corolla Touring Sports

Új szintre emeli az életet

Új Corolla Touring Sports: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az új Corolla Touring Sports látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

 

 

Forma és funkció, tér és stílus

Amíg a karosszéria alatt kifinomult és dinamikus megoldásaival hódít a Corolla Touring Sports, addig a külső megjelenését tekintve merész formákkal közvetíti ugyanezeket az értékeket. Elegáns profilját az alacsonyra húzott lendületet sugárzó motorháztetőnek, az aerodinamikus tetővonalnak köszönheti, míg szemből és hátulról magabiztosságot áraszt magából az autó.

 

Kifinomult formák

KIFINOMULT FORMÁK

A Corolla TS Kombi GR SPORT kivételes külső megjelenésével nyűgözi le, tisztelegve a TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei előtt. Az autó gyönyörű profilját hangsúlyozzák a 17" GR SPORT alumínium kerekek. A zongoralakk-fekete tető tökéletes kontrasztot biztosít a hét külső szín mindegyikével, és felár nélkül kapható ennél a változatnál.

Tágas utastér

TÁGAS UTASTÉR

A Corolla TS Kombi GR SPORT ergonomikus utastere és tágas csomagtartója lehetővé teszi, hogy minden tervét és álmát megvalósítsa. A csomagtartó űrtartalma a hátsó ülésekkel együtt 361 liter, míg az üléstámlákat lehajtva a hely 1606 literre nő (a 196 lóerős 2,0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánccal: 313 liter, illetve 1591 liter).

Hibrid hajtásláncok

HIBRID HAJTÁSLÁNCOK

A kivételesen takarékos, 140 lóerős 1,8 Hybrid e-CVT vagy a dinamikus, 196 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánc a jó választás Önnek? Bármelyikre is szavazzon, élvezni fogja a csendes és élménydús vezetést. Tapasztalja meg, milyen érzés, amikor az autó azonnal és teljesen kiszámíthatóan reagál az Ön által kiadott parancsokra.

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az új Corolla Touring Sports ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.

Tér a növekedéshez

Soha nem lehet túl sok a hely. A Corolla sokoldalú Touring Sports változata a Hatchback kiemelkedő alapjaira épül, még tágasabb utastérrel, illetve nagy és rendkívül sokoldalú raktérrel. A 60/40 arányban osztott második üléssornak és a két magasság között állítható csomagtérpadlónak köszönhetően gyorsan átalakíthatja a Touring Sports verziót az igényeinek megfelelően.

Széleskörű kapcsolódás

A Corolla intuitív digitális megoldásai tele van olyan funkciókkal, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig az élen járjon. Ezek között van az azonnali kapcsolódás, a vezetéknélküli telefontöltés és az online, vezetéknélküli Over-The-Air frissítések, amelyek az autó adatkapcsolatát használják annak biztosítására, hogy mindig a legfrissebb szoftvereket futtassa a rendszer.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Touring Sports T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.

Teljes nyugalom a Toyota Kanzennel

A Toyota célja az, hogy a modelljeivel eltöltött minden egyes perc annyira zökkenőmentes, élvezetes és kényelmes legyen, amennyire csak lehet. A Toyota Kanzen pedig éppen ebben segít: egyetlen csomagban foglalja össze azokat az elengedhetetlen szolgáltatásokat*, amelyek segítenek kiélvezni hibrid Toyota modelljének képességeit, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle. * Az alábbi szolgáltatások elérhetősége országonként változhat, és a helyi ajánlatok piaconként eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Toyota weboldalán tájékozódjanak a részletekért.

 

 

Új Corolla Touring Sports galéria