Roadservice Kft

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050
Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

eu

Toyota akkumulátoros elektromos hajtás

TOYOTA AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS HAJTÁS

ÉLVEZZE A ZÉRÓ EMISSZIÓS, ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS MENTES KÖZLEKEDÉST.

 

Dinamikus és takarékos - kompromisszumok nélkül

Akkumulátoros elektromos járműveink (BEV) új generációja az elektrifikáció terén szerzett páratlan tapasztalatainkból született, hogy az erő, a megbízhatóság és a teljesítmény kompromisszumok nélküli elegyét biztosítsa. Minden BEV csak és kizárólag akkumulátorról működik, nem használ üzemanyagot és nem bocsát ki károsanyagokat.

Legalább tíz új zéró emissziós jármű érkezik a következő öt évben, a Toyota bZ4X vezérletével.

FEDEZZE FEL AZ AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS MODELLJEINKET

Tudjon meg többet a folyamatosan növekvő, kiemelkedően hatékony akkumulátoros elektromos járműpalettánkról

toyota bz4x 2021 alternate 06 tcm 3033 2384132

Toyota bZ4X

AZ AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS HAJTÁS MINDEN ELŐNYE

AZ AKKUMULÁTOROS ELEKTROMOS HAJTÁS MINDEN ELŐNYE

Mivel kizárólag akkumulátorról üzemelnek, az elektromos járművek nem használnak fel üzemanyagot és nem bocsátanak ki károsanyagokat. Egyszerűen tölthetők, és az elektromotorok azonnal ébredő forgatónyomatékának köszönhetően kifinomultan és dinamikusan vezethetők, emellett pedig a hagyományos járműveknél alacsonyabb üzemeltetési költségeket kínálnak. Ráadásul, mivel hozzájárulnak a városok levegőminőségének javulásához, szabadon használhatók az alacsony károsanyag-kibocsátású és dugódíjjal terhelt zónákban is.

MARADANDÓ TELJESÍTMÉNY

Mint a Toyota modellek minden elemét, a teljesen elektromos járműveink akkumulátorait is tartósságra tervezték. A nyugalom érdekében minden akkumulátorra 8 év/160 000 km garancia vonatkozik.

Visszavételi rendszerünk biztosítja, hogy amikor elektromos járműveink akkumulátorai élettartamuk végére érnek, biztonságosan és felelősségteljesen kezeljük őket. A hivatalos Toyota márkaszervizek jelenleg az akkumulátoraink több mint 90 százalékát ártalmatlanítják, és célunk a hibrid akkumulátorok több mint 50 százalékát újrahasznosítani.

MARADANDÓ TELJESÍTMÉNY
BEMUTATKOZIK A TOYOTA bZ

BEMUTATKOZIK A TOYOTA bZ

Üdvözöli Önt a Toyota bZ sorozata, amely a Toyota új almárkája. A következő generációs akkumulátoros elektromos modellek sokszínű családja túlmutat a zéró kibocsátású elektromos járműveken, ezzel átalakítva a világot és új élményeket nyújtva. A 2022 közepétől elérhető, lenyűgöző Toyota bZ4X a Toyota bZ sorozat első tagjaként mutatja majd be mindezt.