Roadservice Kft

eu

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050

toyota logo

no1 logo

Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

C-HR

Az ikon továbbfejlődik

Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal

FORMABONTÓ MEGJELENÉS

Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.
A merész még merészebb lett

A MERÉSZ MÉG MERÉSZEBB LETT

Válassza az új, kifinomult toyota c-hr-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

HÁRMAS KIALAKÍTÁS

Precízen meghúzott vonalak határozzák meg a karosszéria erőteljes, geometrikus formáit, így álló helyzetben is életre keltve az autót.

HÁRMAS KIALAKÍTÁS
20as KERÉKTÁRCSÁK

20" KERÉKTÁRCSÁK

A bátor formák kiemelkedő részleteket kívánnak. A csiszolt felületű, 20" keréktárcsák vonzzák a tekinteteket.

REJTETT AJTÓKILINCSEK

A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában.

REJTETT AJTÓKILINCSEK
KÉTTÓNUSÚ + KIALAKÍTÁS

KÉTTÓNUSÚ + KIALAKÍTÁS

Az új kéttónusú + fényezés a kontrasztos fekete színt a tetőn túl kiterjeszti az autó hátsó részére, követve a karosszéria íveit és kiemelve annak mutatós arányait.

CSÚCSMODERN PANORÁMATETŐ

A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.

CSÚCSMODERN PANORÁMATETŐ

Intelligens technológia

ZÖKKENŐMENTES FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.
12.3 MULTIMÉDIÁS KÉPERNYŐ

12.3" MULTIMÉDIÁS KÉPERNYŐ

Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Toyota Smart Connect 12,3" érintőképernyője a kezébe adja a világot. A Plug-in Hybrid 220 verzió nagy elektromos hatótávja és a töltőpontokat megmutató navigációs rendszer megkönnyítik a tisztán elektromos használatot.

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Az emberközpontú technológia határozza meg az utasteret. Négy téma segítségével szabható személyre a digitális műszeregység: Casual, Smart, Sporty és Thought

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG
 INTELLIGENS HANGULATVILÁGÍTÁS

INTELLIGENS HANGULATVILÁGÍTÁS

Stílusát a 64 színt felvonultató, testreszabható hangulatvilágítással fejezheti ki. Élvezze, ahogy a belső világítás tükrözi a környezet fényeit és a napszakot. A biztonságos kiszállást segítő rendszer részeként a világítás pirosra is válthat, hogy figyelmeztesse az utasokat.

MAGÁVAL RAGADÓ TÉRHANGZÁS

Az egyedi JBL hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak. A magassugárzók fémrácsa segíti a tiszta magashangok megszólaltatását, az erőteljes mélynyomó pedig határozott mély hangzást ad.

MAGÁVAL RAGADÓ TÉRHANGZÁS
 ÜDVÖZLET

ÜDVÖZLET

Az új Toyota C-HR kijelzője minden utazás előtt köszönti Önt. Az üléspozíció és a kijelzők személyre szabott beállításai szintén automatikusan aktiválódnak.

Plug-in hibrid és hibrid hajtás

KITERJESZTETT, ELEKTRIFIKÁLT HAJTÁSLÁNC KÍNÁLAT

Az új Toyota C-HR fejlett hajtásláncok széles skáláját kínálja, így megtalálhatja a megfelelőt az Ön életmódjához. Válasszon a kifinomult és közvetlen öntöltő hibrid vagy az új plug-in hibrid közül, amely egyesíti a dinamikus hibrid hajtást a tisztán elektromos járművek előnyeivel.

PLUG-IN HIBRID

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

Hajtáslánc: Plug-in Hybrid 220
EV hatótáv : 66 km EV hatótáv*
Teljesítmény: Dinamikus 220 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás : 19g/km CO2

PLUG-IN HIBRID
 ÜDVÖZLET

INTELLIGENS HIBRID RENDSZER

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

Hajtáslánc: Hybrid 200 AWD-i
Teljesítmény: Dinamikus 200 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás : 112g/km CO2

 

 

Új C-HR galéria