Roadservice Kft

eu

ÚJ TOYOTA C-HR HYBRID

Térjen el a megszokottól!

LENYŰGÖZ ÉS RABULEJT AZ ÚJ TOYOTA C-HR HYBRID.

Új, erőtől duzzadó hibrid hajtásával a Toyota C-HR magasabb szintre emeli a hibrid teljesítményt és vezetési élményt - méghozzá olyan szintre, ami tökéletesen illik a modern formavilágához. Meglátja majd, hogy ebben az autóban semmi sem átlagos: sem az utastér minden eddiginél hibátlanabb minősége, sem pedig a legátfogóbb konnektivitási megoldások.

Toyota CH-R - A hibrid teljesítmény új szintje

A hibrid teljesítmény új szintje

A 2,0 literes Dynamic Force technológia új magasságokba emeli a vezetés élményét. A hajtáslánc erőlködés és késlekedés nélkül gyorsít, így a dinamikus Toyota C-HR Hybrid még precízebben és élvezetesebben vezethető, miközben rengeteg technológiai fejlesztés gondoskodik arról, hogy az autó csendesebb és kényelmesebb legyen, mint valaha.

Toyota CH-R - Különleges formavilág

Különleges formavilág

Újratervezett első és hátsó rész, látványos LED világítás, gyönyörű könnyűfém keréktárcsák és opcionálisan megrendelhető narancsszínű, kéttónusú fényezés... a Toyota C-HR olyan autó, amit lehetetlen nem észrevenni. Az utasteret lágy tapintású anyagok, motorosan állítható vezetőülés és zongoralakk fényezésű betétek varázsolják hívogatóvá.

Toyota CH-R - Intelligens konnektivitás

Intelligens konnektivitás

Innovatív megoldások gondoskodnak arról, hogy Ön utazás közben is könnyen kapcsolatban maradhasson a külvilággal. Az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével kedvenc telefonos alkalmazásait az autó multimédia képernyőjén keresztül is használhatja, miközben a MyT kapcsolt szolgáltatásai zökkenőmentes, biztonságos és kellemes utazást biztosítanak.

new toyota c hr 04 full tcm 3033 1794711 

Új Toyota CH-R Hybrid galéria