Roadservice Kft

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050
Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600

eu

|||

High tech multimédia rendszerrel frissült a slágermodell Toyota C-HR 2022-re

 

A már rendelhető 2022-es Toyota C-HR megkapta a vadonatúj Toyota Smart Connect multimédiás rendszert jelentősen továbbfejlesztett funkcionalitással, felgyorsult válaszidővel, okoscsatlakozási unkciókkal és kényelmes, vezeték nélküli frissítéssel. A Yarishoz és a Corollához hasonlóan GR SPORT kivitelben is elérhető C-HR legnépszerűbb, Stlye felszereltségi szintjéhez új, kétszínű ametiszt fényezés is választható ezüst vagy fekete kontrasztszínű tetővel és új, 18 colos könnyűfém keréktárcsával, amihez új, részben műbőr kárpitozás és szürke díszítőbetét társul.

 Toyota CHR 1

 

A Toyota felfrissítette a hazánkban szegmense második legkelendőbb modelljének számító C-HR legnépszerűbb Style felszereltségi változatát új, szofisztikált stíluselemekkel, hogy a vásárlók egy valódi prémium autóban érezhessék magukat. Az új verzió a nemrégiben bemutatott Toyota C-HR GR SPORT mellé érkezik, amely a dinamikus és sportos karakterre összpontosít. A megújult Style szint a 2022-es modellév újdonságainak a zászlóshajója. A Style karakteres eleme az exkluzív, új, kétszínű fényezés lehetősége, amely az ametiszt karosszériaszínt ezüst vagy fekete színű tetővel, A-oszlopokkal és hátsó légterelővel kombinálja, valamint látványos kialakítású 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal köríti. A belső térben az ülések új kárpitozása látványos műbőr részletekkel gazdagodott, miközben szürke díszítőbetétek fokozzák a harmóniát. Az új felszereltségi szint a kínálat közepét jelenti, vagyis a Comfort és a csúcsverzióként aposztrofálható GR SPORT és Executive modellek közé érkezik, a várakozások szerint az Európában értékesített Toyota C-HR modellek több mint fele Style felszereltséggel talál majd gazdára.

 

Toyota CHR 2

 

High-tech konnektivitás

 

A 2022-es modellévre ezen felül a Toyota C-HR kínálata az új Toyota Smart Connect multimédiás rendszerrel bővül, amely a kapcsolódást, a funkcionalitást és a könnyű használatot még magasabb szintre emeli. A beszálló Comfort felszereltségi szint kivételével mindenhol alapfelszereltségként érkező új platform gyorsabb processzorral rendelkezik, így gyorsabb, mint a jelenlegi rendszer. A megoldás lelke a 8 colos, nagyfelbontású központi érintőképernyő, amely számos smart connected szolgáltatáshoz kínál hozzáférést, például felhő alapú navigációhoz és folyamatos közlekedési jelentésekhez. Ezekhez a Toyota C-HR új adatkommunikációs modulja (DCM) biztosítja a hozzáférést, vagyis az új funkciók használatához nincs szükség okostelefon csatlakoztatására és fizetős adatkapcsolatra sem. A vezetőt az új fedélzeti hangvezérlés asszisztens is segíti, amely a természetes beszédparancsokat is felismeri, megkönnyítve a multimédiás és navigációs funkciók vezérlését. A szoftverfrissítések vezeték nélkül (OTA) történnek, az okostelefon-integrációról pedig a vezeték nélküli Apple CarPlay és a vezetékes Android Auto kapcsolódás gondoskodik. Az ügyfeleknek lehetőségük van egy még bőségesebb csomag kiválasztására, amelynek beépített navigációs rendszere 3D városi térképezéssel, autópályás adatcsomaggal és a rögzített sebességmérő kamerák elhelyezkedésével is rendelkezik. A jármű ára magában foglalja a négy évig ingyenes Toyota Smart Connect szolgáltatást felhő alapú navigációval, helyi parkolási és közlekedési információkkal, OTA frissítésekkel és hangfelismeréssel.

 Toyota CHR 3

Toyota CHR 4

Toyota CHR 5

Toyota CHR 6

Toyota CHR 7

Toyota CHR 8

Toyota CHR 9

Toyota CHR 10

Toyota CHR 11

Toyota CHR 13

Toyota CHR 14