Roadservice Kft

eu

Roadservice Karcag
5300, Karcag - Gyarmati út ( 4sz. Főút 163,5 km)
+36 59 500 050

toyota logo

no1 logo

Roadservice Debrecen
4032, Debrecen - Böszörményi út kivezető szakasza
+36 52 502 600
|||

17. Toyota Álomautó Rajzverseny

Rajzold le a jövő autóját… Lehet, hogy pont a Te rajzodből születik meg a jövő autója. Pályázz most, és váltsd valóra az álmaidat a Toyotával! A rajzpályázat témája: Tervezd meg álmaid autóját!

 ef9d4d70 209e 403a a542 deba6c4cac35

A nevezett alkotásokat a szükséges dokumentummal együtt a TOYOTA hivatalos magyarországi értékesítési hálózatának márkakereskedéseiben lehet leadni vagy postán elküldeni a Toyota Central Europe – Hungary Kft.-nek (2040 Budaörs, Budapark, Keleti 4.)

A nevezéseknek 2024. január 31-ig be kell érkezniük.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

Termékvásárlás vagy részvételi és nevezési díj nem szükséges.

Nevezni a jelentkező gyermek (továbbiakban Jelentkező) eredeti alkotásával lehet, amennyiben teljesülnek az alábbi feltételek:

1. a Jelentkező korának meg kell felelnie a jelentkezési lapon említett korhatároknak,

2. a Jelentkezőnek magyar állampolgárnak kell lennie a nevezés időpontjában.

3. Nem nevezhetők korábban már közzétett műalkotások, olyan alkotások, amelyekkel más versenyekre korábban beneveztek, illetve olyan alkotások, amelyek sértik bármely harmadik fél szerzői vagy egyéb jogait. Egy alkotás akkor nevezhető a versenyre, ha megfelel a kategória témájának, amelybe benevezik.

4. A győztesnek, illetve törvényes képviselőjének igazolnia kell, hogy a Jelentkező nyertes alkotását korábban nem tették közzé, nem nevezték semmilyen más versenyre, és hogy az alkotás nem sérti harmadik fél szerzői vagy egyéb jogait.

5. A Jelentkező annyiszor jelentkezhet, ahányszor akar, de minden egyes nevezését külön borítékban kell leadnia a magyarországi hivatalos Toyota márkakereskedések egyikében. Egy Jelentkező csak egy díjat kaphat.

6. A nevezett alkotásokat papírra, legfeljebb 400 mm × 550 m m vagy kisebb méretben kell elkészíteni. Ez nagyjából megegyezik egy A3-as lap méretével. A nevezett alkotásnak kézi rajznak, háttérrel rendelkező színes alkotásnak vagy komputer grafikának kell lennie. Bármilyen papír felhasználható, és bármilyen alapanyaggal (bármilyen festékkel, akár vízfestékkel, színes ceruzával, zsírkrétával stb.) lehet alkotni. Az alkotás nem lehet 5 mm-nél vastagabb. A komputer grafika file mérete 1MB és 5MB között kell lennie 300 dpi felbontással, jpg vagy png formátumban, a lehető legnagyobb felbontású file-ként a bírálatból való kizárás elkerülése érdekében. Számítógépes grafikai alkotás az elektromos eszközökön "digitálisan rajzolt" műalkotás. Bármilyen eszköz használható, beleértve a táblagépeket, PC-ket és okostelefonokat stb. Képek importálása esetén az anyagnak a jelentkező eredeti adatainak kell lennie (az általa rajzolt festménynek vagy rajznak stb.). Fényképeket és szabad felhasználású képeket tilos használni. Rajzoló alkalmazás használata esetén tilos feldolgozási elemeket, például illusztrációkat használni, bélyegzők, sablonok stb. Bármilyen mesterséges intelligencia által generált kreatív alkotás elfogadhatatlan, például a ChatGPT, Stable Diffusion stb. használata.

További információk a Nevezesi_feltetelek.pdf-ben olvashatók.

HELYEZÉSEK

I-III. helyezés mindhárom korcsoportban 
(összesen 9 győztes) 

DÍJAK
1. hely: Samsung Galaxy Tablet S7 WIFI 11″ 128 GB és egy hét Toyota hibrid autó tesztvezetés
2. hely: Samsung Galaxy Tablet S6 Lite WIFI 10,4″ 64 GB
3. hely: Samsung Galaxy Tablet A7 WIFI 10,4″ 32 GB 

EREDMÉNYHIRDETÉS
2024. február 

NEMZETKÖZI VERSENY

Díjak: arany és két különdíj

Nyeremények: Kategóriánként a nemzeti verseny első három helyezettje )arany, ezüst és bronz) vesz részt a világversenyen, amely 2024. áprilisától májusáig tart. A világverseny kategóriánként első helyezettje (3 fő) és iskolája oktatási célokra felhasználható pénznyereményben részesül, illetve 2 különdíj is gazdára vár.

*A borítékra az alábbiakat kell ráírni:
„Toyota Álomautó Rajzverseny” Versenyiroda
Toyota Central Europe
2040 Budaörs, Budapark, Keleti 4.

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, küldd el a következő címre:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nevezési feltételek

Nevezési lap