Roadservice Kft

eu

ÉRTÉKŐR PROGRAM

Kedvező THM mellett, kiemelt kedvezményekkel, garantált értéktartással
és alacsony havi részletekkel!


AMIT AZ ÉRTÉKŐR PROGRAM NYÚJT

KEDVEZŐ THM

Az ÉrtékŐr Programot 4,9%-os THM mellett tudja igénybe venni, forint alapon, ami biztosítja Önnek az árfolyamkockázat-mentes, kiszámítható törlesztést.

KIEMELT VÉTELÁR KEDVEZMÉNY

Az ÉrtékŐr Program keretein belül az autó árából is jelentős kedvezmény érhető el, aminek köszönhetően alacsonyabb lesz autó ára és így finanszírozni is kisebb összeget kell.

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA

Teljes biztonság a gyári garancián túl is, ami fedezetet nyújt az autó szinte összes részegységére, valamint magában foglalja az Eurocare útmenti segélyszolgálatot is.

GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR

A minimum garantált visszavásárlási árnak köszönhetően Ön biztosítja autója értékállóságát és mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától.

ALACSONY HAVI RÉSZLETEK

Önnek nem kell hosszú futamidőre elköteleződnie, hiszen a maradványértéknek köszönhetően a havi részletei rövidebb futamidő mellet is alacsonyak tudnak maradni.

RUGALMAS FELTÉTELEK

Miért köteleződne el hosszú futamidőre, amikor a futamidő végén szabadon dönthet, hogy új Toyotára cserél, megtartja az autóját, esetleg érvényesíti a garantált árat.

Hogyan működik:

1. Lépés

Alacsony kezdőbefizetés

Szerződéskötéskor Önnek csak a kezdőbefizetés összegét kell kifizetnie, ami minimum a bruttó vételár 20%-a kell, hogy legyen.

 

2. Lépés

Kedvező havi részletek

A maradványértéknek (ami az utolsó kiemelt törlesztő összeg) köszönhetően Önnek a havi részletei alacsonyak lesznek, hiszen a maradványérték csak a futamidő végén jelentkezik. Az ÉrtékŐr Program forint alapon érhető el, ahol a kedvező kamatokon túl biztosítjuk Önnek az árfolyamkockázat-mentes, kiszámítható törlesztést.

 

3. Lépés

Garantált értéktartás

Már vásárláskor garantáljuk, hogy autója minimum mennyit fog érni a futamidő végén, aminek köszönhetően Ön előre tud tervezni. Ez az összeg megegyezik a maradványértékkel.

Miért válassza az ÉrtékŐr Programot?

Az egyedi kedvezményeken túl, a beépített maradványértéknek köszönhetően, rövid futamidő mellett is alacsonyak tudnak maradni a havi részletek és a futamidő végén szabadon dönthet:

Új Toyotára cserél

Meglévő autója szolgál induló részletként és így akár plusz készpénzbefizetés nélkül tud átülni egy új Toyotába.

Megtartja az autóját

Megtartja autóját és nem cseréli be egy újra. A maradványérték összegét törlesztheti egy összegben vagy további havi részletek formájában is.

Érvényesíti a garantált árat

Nem tartja meg autóját és érvényesíti a garantált visszavásárlást, de nem vesz új Toyotát.

Mi is a garantált visszavásárlási ár?

A Toyota garantálja Önnek már szerződéskötéskor, hogy autója minimum mennyit fog érni a futamidő végén és vállalja, hogy ezen az összegen akár vissza is vásárolja azt Öntől, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön:

biztosítja autója értékállóságát,

minimalizálja kockázatait,

mentesíti magát a használt autós piac kiszámíthatatlanságától,

biztos vevővel rendelkezik eladáskor

Maradványértékes finanszírozási mód

A maradványérték egy előre meghatározott egyedi összeg, amely magasabb, mint a többi egyenletes ütemezésű havi részlet. A futamidő során Ön a tartozását egyenlő összegekben törleszti, ez alól csak a futamidő utolsó, egyedi törlesztő részlete a kivétel, aminek mértékéről a szerződés megkötésekor dönthet.

A maradványérték biztosítja, hogy az Ön havi törlesztő részlete mérsékelt összegű legyen, és a teljes futamidő alatt élvezhesse az alacsony törlesztő részletek adta előnyöket, még rövid futamidő mellett is.

Az Ön lehetőségei a futamidő végén

  1. Autóját Ön a futamidő végén a márkakereskedőjénél becserélheti egy új Toyota gépkocsira. A gépkocsi piaci ára és a maradványérték különbsége fedezetet jelenthet egy új autó kezdő részletére is. Így Ön akár plusz saját erő befizetése nélkül is átülhet egy új Toyotába.
  2. A gépkocsit Ön megtarthatja és a maradványérték összegét nem egy összegben, hanem havi részletekben törleszti, ami akár megegyezhet az addigi megszokott havi részleteinek összegével is.
  3. A futamidő végén Önnek lehetősége van arra is, hogy a gépkocsit tehermentesítse a maradványérték egy összegű rendezésével. Ezt követően Ön szabadon dönthet a gépkocsi megtartásáról vagy értékesítéséről.